Kager pakkes med kærlighed
Ahila Umesh er vild med duften af nybagt kage – selv efter 20 år hos Bæchs. Hun er optaget af, at kagerne er lige så flotte, når en kunde modtager dem, som da hun pakkede dem i Hobro. Hun pakker kager med kærlighed og omhu.
Kager bagt med omhu fortjener også at blive pakket med omhu, så de er flotte, når de bliver pakket op hos en kunde i Sverige, San Fransisco eller Skive. Sådan ser Amila Umesh på sit arbejde i pakkeriet hos Bæchs.
Ahila Umesh er oprindeligt fra Sri Lanka og kom ind ad døren hos Bæchs for 20 år siden i forbindelse med et praktikophold.
”Vi laver rigtig gode kager, og jeg bliver aldrig træt af duften af frisk kage. Og så er det bare godt at være på en arbejdsplads med gode kolleger. Og det har jeg her,” siger Ahila Umesh.
Kager skal pakkes forskelligt
Ahila Umesh arbejder i pakkeriet. Et arbejde, som kræver oplæring, omhu og kvalitetskontrol.
”Vi bager rigtig mange forskellige kager hos Bæchs, og de skal pakkes på forskellige måder. I forbindelse med pakningen kontrollerer vi også en sidste gang, at kagerne er flotte. Vi kontrollerer også vægt og spild. I pakkeriet er jeg en del af en rigtig god gruppe, der kender hinanden godt, og vi er gode til at hjælpe hinanden,” fortæller Ahila Umesh.
Hun er stolt over at have arbejdet i den samme virksomhed i 20 år.
”Bæchs vokser hele tiden, og mange forskellige nationaliteter arbejder her. Vi er gode til at tage imod nye kolleger og oplære dem. For mit eget vedkommende har arbejdet haft en stor betydning for at falde til i Danmark. Både med hensyn til at lære sproget og få nye venner.”
- Ahila Umesh
Hun fortsætter: ”Da jeg startede ved Bæchs for 20 år siden, var det et lille firma i Hobro. Nu er det stort og bliver større og større. Vi laver mange flere kager, men stadig med samme kærlighed”.